TransferGo, companie de transferuri internationale rapide, anunta o finantare de 3,4 milioane de dolari. Investitia vine din partea Seventure Partners, unul dintre cele mai importante de din Europa.

Investitia urmeaza seriei B de finantare, incheiate cu succes la finalul anului 2018. La sfarsitul celei de a doua etape, TransferGo a raportat un total de 17,5 milioane de dolari, pentru a fi investiti in inovatie si extinderea la nivel global. In paralel, pe Seedrs a rulat si o campanie publica de finantare, care a depasit obiectivul stabilit initial.

"Sustinerea pe care am primit-o, atat din partea utilizatorilor, cat si a companiilor partenere, reprezinta o confirmare a strategiei noastre de a creste organic pe baza tehnologiilor si de a ne extinde pe noi piete. Am investit in mod constant in solutii care sa raspunda nevoilor pe care le-am identificat in randul utilizatorilor nostri din toata lumea, iar in tot acest proces am crezut in inovatie ca fiind principalul nostru motor de dezvoltare", a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

La inceputul anului, TransferGo a anuntat ca a atins un total de un milion de utilizatori la nivel global, continuand sa se extinda intr-un ritm mediu de 2.000 de noi utilizatori pe zi. Inca de la lansare, in 2012, rata de crestere raportata a fost de 100% pe an.

Sursa: TransferGo