Avantaje Private Banking
  • Sedii/Locatii dedicate
  • Gama larga de produse si servicii
  • Consultanta financiara
  • Consiliere cu privire la ofertele de investitii
  • Confidentialitate
In general, pentru a deveni client privat al bancii trebuie sa dispui in medie de 100.000 euro, iar in principal cele mai cautate produse si servicii sunt: titlurile de stat, depozitele bancare si fondurile de .
In cazul investitiilor, se primeste asistenta in alegerea variantei rentabile de catre Consultantul Private Banking.

Pentru depozitele la termen se ofera dobanzi avantajoase, comisioane reduse, alegerea perioadei de maturitate si acces la constituirea/lichidarea depozitelor folosing Internet banking/mobile banking.

Pentru clientii de private banking se acorda, in general, reduceri de la si ipotecare si in plus se aloca oferte speciale pentru cardurile de premium.

Pentru aceasta categorie de clienti exista un numar de telefon dedicat unde se acorda asistenta permanenta si raspunsuri la solicitarile venite din partea clientilor.

Odata ce te-ai hotarat sa devii client private banking trebuie sa stii ca exista un consultant financiar care se va ocupa de disponibilitatile tale si de portofoliul de produse si servicii pe care il detii.

Trebuie sa stii ca in private banking ... clientul ia deciziile de pornind de la recomandarile facute consultant, ceea ce implica o cunoastere buna a acestui domeniu din partea clientului.


Ghid Private Banking

  1. Ce este Private sau Personal Banking?
  2. Private Banking: Banci, produse si servicii oferite
  3. Avantaje Private Banking