Administrarea profesionista a disponibilitatilor financiare a devenit o necesitate pronuntata pentru consumatori. Astfel, din cauza problemelor si a lipsei de timp, de multe ori administrarea propriilor bani devine o provocare.
Astfel au aparut serviciile de private banking, unde consultantul si consumatorul gasesc impreuna raspunsurile la problemele intampinate.

Ce este Private Banking?

Private banking este un sistem de investitii si alte servicii financiare oferite de banci persoanelor fizice cu un capital financiar mai mare, care se bucura de un nivel ridicat de venituri sau investesc active considerabile…dar nu au timpul necesar pentru a se ocupa de disponibilitatile lor.

Termenul de "private" indica un nivel personal de serviciu care presupune a fi mai adaptat la cerintele clientilor decat de obicei.

Pentru ce categorie de clienti este destinat acest serviciu?

Private banking se adreseaza clientilor persoane fizice ce dispun de un capital material ridicat.

Ce este Consultantul Private Banking?

Consultantii de private banking sunt acei profesionalisti ce ajuta persoanele fizice sa gestioneze finantele lor prin furnizarea de consultanta pe: problemele intampinate in investitii, asigurari, credite ipotecare, economii, in functie de cererile clientilor.
Compara produsele si serviciile oferite de aceste banci pe FinZoom.ro in noua sectiune dedicata Private Banking.

Ghid Private Banking
  1. Ce este Private sau Personal Banking?
  2. Private Banking: Banci, produse si servicii oferite
  3. Avantaje Private Banking