Cu programul international CEFA - Certified European Financial Analyst Diploma, oferit de Institutul Bancar Roman, aveti posibilitatea de a utiliza timpul disponibil pentru a dobandi competentele necesare unui analist financiar de top.

Programul incepe in februarie 2017, Data limita de inregistrare: 25 ianuarie 2017

Alegeti CEFA - un program cu avantaje ...

Pe langa faptul ca veti beneficia de recunoasterea diplomei si de credibilitate, complexitatea informatiilor prezentate in cadrul programului special creat pentru persoanele care lucreaza si au un program aglomerat va conduce la dobandirea si stapanirea anumitor abilitati, la expertize, conexiuni si resurse extrem de valoroase. Nu in ultimul rand veti economisi bani, deoarece taxele speciale acordate de RBI & AAFBR asociate calificarii CEFA sunt considerabil mai mici decat taxele de scolarizare MBA sau pentru alte certificari profesionale disponibile in Romania.

Ce trebuie sa mai stiti?

Durata programului: un an si trei luni de predare combinata (invatare mixta), incluzand 8 cursuri de recapitulare (16 zile), in weekenduri (Februarie 2017 – Aprilie 2018)

Taxa de participare este de 2400 euro/participant.

Abonatii Finzoom care se inscriu la aceasta certificare, primesc o reducere de 400E din tariful standard (tariful special se aplica pentru minim 2 participanti din cadrul aceleiasi companii).

Contact: Maria Plaisanu
maria.plaisanu@ibr-rbi.ro
Tel: 0748 886 846