De peste 10 ani, FinZoom.ro ajuta consumatorii sa compare produsele si serviciile financiar-bancare si sa aleaga cea mai avantajoasa oferta.

Pentru a veni si mai mult in ajutorul consumatorilor, astazi lansam pe FinZoom.ro un forum de discutii pe teme financiare - http://forum.finzoom.ro/, unde puteti descoperi mai usor raspunsul la intrebarile pe care le aveti, puteti discuta atat cu persoane specializate in domeniu cat si cu alti consumatori cu experiente similare, sau care au intampinat o problema asemanatoare, la care au gasit rezolvare.

Pe forum am creat mai multe categorii principale: Finantare, Carduri, Economisire si Investitii, Servicii Bancare, Asigurari etc, care reunesc mai multe subiecte cheie: cu/fara ipoteca, auto, rapide, criterii de eligibilitate, viata fara datorii, biroul de , executare silita, legislatie, dispute contractuale, drepturile consumatorilor, indici interbancari, curs valutar, depozite, asigurari de locuinta, internet banking, plati electronice si multe alte subiecte.

Pentru a avea acces la toate optiunile forumului, va invitam sa va creati un cont la adresa http://forum.finzoom.ro/, urmand ca apoi sa alegeti categoria cea mai potrivita pentru o noua intrebare. In forum sunt 158 membrii utilizatori inregistrati.

Lansam forumul cu continut bogat: 307 comentarii in 129 subiecte, fiind incluse cele mai recente intrebari si raspunsuri primite pe FinZoom.ro in Sectiunea Intrebari.

  • V-ati confruntat cu probleme legate de un ?
  • Vreti sa stiti ce dobanzi mai au depozitele sau ce aduc acestea?
  • Ce a aparut nou in legislatia bancara?
  • Ce informatii trebuie sa cunoasteti despre fondurile de ?
  • Unde ati cotizat pentru fondul de pensii?
  • Care este cel mai bun din piata?
  • Cum puteti transfera bani acasa, din strainatate?

Daca va regasiti in una din situatiile de mai sus, atunci cu siguranta veti gasi raspunsul pe http://forum.finzoom.ro/.