Cu siguranta, aproape fiecare om s-a gandit la un moment dat sa acceseze un credit de nevoi personale. Desi o finantare de acest fel are costuri, poate sa aduca multe beneficii atata vreme cat este solicitata pentru imbunatatirea vietii tala sau a apropiatilor tai.
Multumita IFN-urilor, procesul de creditare este din ce in ce mai simplu, iar sumele ce pot fi accesate sunt din ce in ce mai mari. Totusi, oricat de simpla ar fi creditarea, inainte de a solicita o finantare de acest fel este bine sa stii cateva lucruri.

Cand este bine sa iei creditul de ?

Specialistii recomanda un de in 2 situatii:
  • Atunci cand ai nevoie de bani pentru o urgenta. O intarziere a salariului, o imbolnavire subita sau o alta situatie neasteptata care poate sa scada calitatea vietii pot fi motive cat se poate de bune pentru accesarea unui .
  • Atunci cand ai o oportunitate, o reducere generoasa la un produs sau o oportunitate de afaceri pe care o poti pierde daca astepti, creditul de poate fi una din cele mai bune solutii.

Ce trebuie sa stii despre creditele de de la IFN-uri?

De regula, unui astfel de este ceva mai mare decat creditelor bancare. Totusi, aceasta vine la pachet cu anumite avantaje pe care bancile nu le pot oferi:
  • Acordarea rapida a creditelor. De cele mai multe ori, acordarea se face fara niciun fel de gaj si fara multe acte. Daca totul este ok, primesti creditul in 60 de minute, lucru imposibil in cazul creditelor bancare;
  • Posibilitatea de a accesa sume destul de mari. Desi pe piata predomina opinia ca de la un IFN poti primi doar mici, cam pana la 1000 de RON, exista multe IFN-uri care ofera de pana la 40 000 de lei. Sunt bani suficienti pentru a acoperi o multime de nevoi urgente;
  • Flexibilitate in ceea ce priveste rambursarea banilor. Un alt punct forte este flexibilitatea. Cei care acceseaza creditele de pot alege perioada de rambursare mai scurta sau mai lunga si modul in care vor returna banii. Rambursarea se poate face si anticipat in cazul in care situatia ta financiara s-a imbunatatit si iti permite sa lichidezi datoriile.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea accesa un astfel de ?

Pentru a obtine un trebuie sa ai venituri regulare, sa fii sau angajat cu minim 1 luna vechime la locul de munca sau pensionar. Sa ai varsta de peste 18 ani si sa fii cetatean Roman. Cum poti observa coditiile de mai sus sunt foarte legere.

Cand aplici pentru un prezinti actul de identitate si completezi cateva informatii simple in fomularul de cerere. In general, intregul proces de solicitare si aprobare dureaza pana la 60 de minute.

Sfaturi utile!

Atunci cand accesezi un de este foarte bine sa ai planul bine facut si sa ai siguranta ca il poti returna. Fa-ti un calcul strict, luand in calcul veniturile tale, cheltuielile obligatorii, pe care in nici un caz nu poti sa le eviti, precum plata utilitatilor, alimente, cheltuieli de transport pentru drum spre serviciu, chiria sau eventualele de la alte . Suma ramasa este cea din care poti face rambursarile lunare, reiesind din acesti bani si din suma creditului de care ai nevoie poti calcula termenul pe care trebuie sa soliciti creditul. In aceste conditii vei fi sigur ca vei achita datoria la timp si fara probleme.