Cauti cel mai bun curs valutar ca sa-ti platesti ratele? Vrei sa scapi de drumuri la banci?

De-acum ai la dispozitie platforma de Schimb Valutar Online prin oferta Telekom Banking pentru a face schimburi la cursuri valutare avantajoase si pentru a transfera gratuit sumele schimbate catre orice cont din Romania sau strainatate.

Utilizarea platformei Schimb Valutar Online este gratuita, precum si deschiderea si administrarea conturilor curente dedicate operatiunilor de schimb valutar, indiferent de valuta contului.

Beneficiezi de cursuri de schimb actualizate in timp real, pentru principalele 10 valute printre care EUR, USD, CHF si GBP, avand garantia ca daca gasesti un curs valutar mai bun la alta banca din Romania, primesti de doua ori diferenta, conform termenilor si conditiilor campaniei.

Transferurile online in lei si valuta, atat catre banci din Romania, cat si din strainatate, in limita sumelor schimbate, se realizeaza fara comision. Astfel, iti poti transfera gratuit ratele la creditele in valuta detinute la orice banca din Romania.

Poti deveni utilizator al platformei Schimb Valutar Online, fara sa te deplasezi la vreun ghiseu bancar. Inrolarea online pe https://schimbvalutar.telekombanking.ro/ dureaza 5 minute, urmand ca un curier sa-ti aduca in zilele urmatoare la adresa dorita, documentele contractuale pentru semnare. Vei primi confirmarea deschiderii conturilor prin email si vei putea sa utilizezi platforma imediat.

Telekom Banking este cel mai nou proiect financiar digital din Romania, dezvoltat in cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania si Alior Bank, care ofera persoanelor fizice produse si servicii bancare usor de utilizat, accesibile online prin https://www.telekombanking.ro/.