De peste 10 ani, FinZoom.ro ajuta consumatorii sa compare produsele si serviciile financiar-bancare si sa aleaga cea mai avantajoasa oferta.

Acum, utilizatorii portalului FinZoom.ro au posibilitatea de a compara randamentele fondurilor de , cu principalii indici bursieri (BET, BETPlus, BET-FI, BET-TR, BET-XT, BET-NG).

Citeste si: Ce inseamna randamentul unui fond de investitii?

Ce trebuie sa stii despre indicii bursieri?

Indicii bursieri (dezvoltati de Bursa de Valori Bucuresti) arata evolutia preturilor de piata a celor mai tranzactionate companii listate la sau evolutia anumitor sectoare reprezentative.

Cum poti compara?

In Sectiunea Fonduri de Investitii poti compara fondurile de in functie de randamentul pe anul in curs, randamentul la 6 luni sau la 12 luni.

Alege fondul de care te intereseaza, urmand ca apoi sa dai click pe graficul aflat pe coloana cu preturi.


Sursa: www.finzoom.ro


Ai posibilitatea sa compari evolutia fondului de pe mai multe perioade, pornind de la oferta publica initiala, pana la valorile din ultima saptamana, in raport cu urmatorii indici bursieri: BET, BETPlus, BET-FI, BET-TR, BET-XT, BET-NG


Sursa: www.finzoom.ro

Doi dintre cei mai importanti indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB), BET si BET-TR au crescut cu 13,4% in 8 saptamani, detalii gasesti aici.

Indicele BET reflecta evolutia celor mai tranzactionate zece companii.

Indicele BET-TR include cele mai lichide zece actiuni si dividendele distribuite actionarilor acestor companii