De ceva timp bancile au inceput sa imbratiseze conceptul Black Friday, destul de popular in zilele noastre, si se intrec in oferte si promotii pentru clienti, atat persoane fizice cat si IMM-uri.

Citeste si: Black Friday si la produsele bancare

Costuri zero la produse si servicii

Bancile le ofera clientilor sai reduceri de costuri la , , pachete, servicii de Internet si Mobile Banking cu comisioane zero pe viata, atat pentru clienti persoane fizice si juridice.

BCR vine pentru al doilea an consecutiv cu oferte avantajoase de Black Friday in perioada 17 - 26 noiembrie, atat pentru persoane fizice, cat si juridice.

Banca ofera dobanzi reduse cu 2,5 puncte procentuale (7,99%) pentru creditul de nevoi personale DIVERS, Internet si Mobile Banking cu comisioane zero pe viata, precum si de cu 0 lei comisioane de emitere si administrare.

In plus, primesti 50 de lei daca plata primei facturi de utilitati se realizeaza prin serviciul de direct debit.

Banca ofera si reduceri la asigurarile de viata pentru seniori (reduceri de 25, 50 sau 100 de lei in functie de pachetul ales) si la cele in caz de accident (15% din costul pachetului de asigurare).

De aceasta data banca s-a axat si pe oferirea de promotii si persoanelor juridice, oferind zero lei comision de administrare timp de patru luni la pachetele de cont curent.

Vezi ce oferte are BCR.

In perioada 17-24 noiembrie 2017, clientii CEC Bank beneficiaza de avantaje la creditele ipotecare in lei (zero comision de analiza dosar) si la cardurile de credit Mastercard si Visa Platinum.

"Comisioane 0 de administrare cont si principal/suplimentar, in intervalul noiembrie 2017-februarie 2018, pentru toti clientii care solicita un de Mastercard sau Visa Platinum. Clientii beneficiaza totodata de pana la 12 rate fixe lunare fara pentru toate tranzactiile mai mari de 100 lei efectuate la comercianti", se arata in comunicat.

Citeste si: CEC Bank, oferte promotionale de Black Friday

Banca Transilvania ofera peste 5.500 de reduceri, gratuitati si beneficii la produsele si serviciile comercializate de banca.

Banca ofera reduceri de creditul de nevoi personale cu asigurare, pentru cei care au venituri in cont BT: de 7,5% in loc de 9,5%, puncte STAR la cardul de cumparaturi STAR Forte ( 90 puncte STAR bonus + 10 puncte la prima cumparatura, echivalentul a 100 de lei) si comision zero la emitere + bonus de 10.000 Mile pentru cardul Clasic si 15.000 Mile pentru cardul Premium la prima cumparatura cu cardul de calatorii BT Flying Blue.

Atentie! Oferta este valabila, doar azi, 17 noiembrie pana la ora 20.

Citeste mai multe aici: Banca Transilvania da vineri startul campaniei de shopping bancar online, BANK Friday

Banca a anuntat ca in primele patru ore de campanie BANK Friday au fost vandute peste 3.000 de produse si servicii BT.

BT24 Internet Banking & Mobile Banking 1.661
Credit de nevoie personale 590
Cardul de cumparaturi STAR 304
Sticker BT Pay 297
Descoperit de cont (overdraft) 255
Sursa: Banca Transilvania