In perioada 11-15 noiembrie 2019, patru banci si-au anuntat ofertele pregatite pentru Black Friday. Detalii gasiti in articolul Patru banci ofera reduceri substantiale si costuri zero de Black Friday

BCR s-a alaturat campaniei de Black Friday si pana pe 22 noiembrie 2019 vine cu o serie de oferte speciale pentru persoanele fizice la urmatoarele produse:

A - Cardul George: 100% reducere pentru comisionul de livrare . Oferta este valabila pentru primii 2000 de clienti.

B - Creditul George: 0,75 puncte procentuale reducere de fata de oferta standard personalizata pentru fiecare client in parte, cu acordarea reducerii de virare de 1 pp. Dobanda este fixa, intre 6,99% si 16,24% pe an si este personalizata in functie de suma, perioada creditului, istoricul relatiei cu banca, venitul realizat, ratele in derulare si comportamentul de plata etc. Oferta este valabila pentru primii 1500 de clienti care aplica online pentru creditul George.

C - Carduri de (Standard & Gold): 100% reducere pe intreaga perioada de viata a liniei de pentru comisionul de emitere al cardului, dar si pentru comisionul de administrare anual. Oferta este valabila pentru primii 1200 de clienti care aplica online. Participantul are dreptul sa acceseze o singura oferta de , deci un singur produs. Oferta nu include Cardul de Credit BCR-IKEA. 

D - Polita de Asigurare Accident persoane: 50% reducere la politele de accident persoane Pachet de Baza si Pachet Complet (pretul standard fiind 75 lei pentru Pachetul de Baza si 150 lei pentru Pachetul Complet). Reducerea este oferita in primul an si se aplica pentru primii 700 de clienti care aplica online.

E - Asigurarea de viata Senior: 50 de lei reducere din prima rata, reducerea putand sa difere in functie de tipul de plata si perioada aleasa la achizitionarea politei. Reducerea de 50 de lei se aplica daca prima de asigurare initiala este egala sau mai mare de 50 de lei. In cazul in care prima initiala este sub aceasta limita, reducerea va fi diminuata la contravaloarea acesteia. Oferta este valabila pentru primii 300 de clienti care aplica online.

F - Fonduri de investitii: 50% reducere pentru comisionul de subscriere pentru investitiile in fondurile administrate de Erste Asset Management distribuite prin unitatile BCR (ERSTE Bond Flexible RON, ERSTE Bond Flexible Romania EUR, ERSTE Balanced RON). Comisionul standard de subscriere este: 0.20% pentru Erste Bond Flexible RON, 0.10% pentru Erste Bond Flexible Romania EUR si 1% pentru Erste Balanced RON. Oferta este valabila pentru primii 600 de clienti care aplica online.

Reducerea de 50% se aplica pentru investitiile mentinute cel putin 365 zile calculate de la data investitiei. In cazul in care beneficiarul ofertei rascumpara anticipat partial sau total in cadrul termenului de 365 zile, se va retine bonificatia de comision acordata la momentul subscrierii, indiferent de valoarea rascumparata. Pentru subscrierea in unitati de fond clientul trebuie sa incheie cu Banca (BCR) Contractul de prestari servicii de si sa detina la BCR un cont curent in valuta fondului in care doreste sa investeasca. Prin aplicarea online pe www.bcr.ro in pagina dedicata campaniei Black Friday clientul opteaza pentru o singura oferta, ceea ce inseamna o reducere de 50% pentru o subscriere intr-un singur fond de din oferta Black Friday.

G - Capital Plan: 100% reducere pentru comisionul de subscriere pentru investitiile recurente prin programul Capital Plan in urmatoarele administrate de Erste Asset Management distribuite prin unitatile BCR: ERSTE Bond Flexible RON, ERSTE Bond Flexible Romania EUR, ERSTE Balanced RON. Comisionul standard de subscriere este: 0.20% pentru ERSTE Bond Flexible RON, 0.10% pentru ERSTE Bond Flexible Romania EUR si 1% pentru ERSTE Balanced RON. Oferta este valabila pentru primii 600 de clienti care aplica online.

Reducerea de 100% se aplica pentru investitiile mentinute cel putin 365 zile calculate de la data investitiei. In cazul in care beneficiarul ofertei rascumpara anticipat partial sau total in cadrul termenului de 365 zile, se va retine bonificatia de comision acordata la momentul subscrierii, indiferent de valoarea rascumparata.

Pentru subscrierea recurenta in unitati de fond prin Capital Plan clientul trebuie sa incheie cu Banca (BCR) Contractul de prestari servicii de , sa detina un cont in valuta fondului in care doreste sa investeasca si sa semneze in prealabil Formularul de Adeziune pentru fondul respectiv. Prin aplicarea online pe www.bcr.ro in pagina dedicata campaniei Black Friday clientul opteaza pentru o singura oferta, ceea ce inseamna o reducere de 100% pentru o subscriere intr-un singur fond de din oferta Black Friday.

Toate ofertele Black Friday descrise la punctele C, D, E, F, G, de mai sus sunt conditionate de activarea acestora prin prezenta clientului in orice unitate BCR pana la data de 6 decembrie 2019. Ofertele descrise la punctele A, B, pot fi activate online pana la data de 22 noiembrie 2019 sau in orice unitate BCR pana la data de 25 noiembrie 2019.