De ceva timp bancile au inceput sa imbratiseze conceptul Black Friday, destul de popular in zilele noastre, si se intrec in promotii pentru clienti, atat persoane fizice cat si IMM-uri.

Costuri zero. Suna bine

Asta promit bancile de Black Friday, in special la pachetele de cont, dar si reduceri de costuri la alte produse bancare.

De exemplu la Raiffeisen Bank in perioada 24-29 noiembrie ai la pachete de cont curent zero costuri insa banca promite oferte speciale si la alte produse.

Si ING Bank imbratiseaza acest concept, la creditul de nevoi personale ING Personal suma imprumutata ajunge pana la 90.000 lei pe care ii primesti pe loc, fara adeverinta de si fara "vorba lunga".

Banca Transilvania ulilizeaza un concept original, Banksylvania, fiind si primul festival de shopping bancar din Romania.

In perioada 22-24 noiembrie banca are oferte de produse online, dedicate clientilor BT si celor care doresc sa devina clienti ai bancii.

3 zile, 4 scene cu oferte
  • Family Stage & Young Stage este scena cu oferte dedicate persoanelor fizice, si anume: de debit/credit, , online banking, Star Student, Asigurari, Leasing, oferte de tranzactionare la , discouturi la calatoriile cu Uber.
  • Business Stage aduce produse dedicate clientilor IMM, clientilor Diviziei Pentru Medici, Corporate, Agribusiness, Leasing, Operational Leasing si celor ai companiei BT Capital Partners.
  • Fun Stage este scena pe care se gasesc discounturi la Snow Fest si Electric Castle Festival, la care BT este partener.

De exemplu la cardurile de BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium comisionul de emitere este zero fata de 50 lei, respectiv 150 lei cum este in momentul de fata.

Tot in cadrul acestei oferte, cu cardul BT Flying Blue, poti castiga o excursie pentru 2 persoane de Revelion in Barcelona.