Cu ocazia aniversarii a 155 de ani, in perioada 24 noiembrie 2019 - 31 decembrie 2019, inclusiv, CEC Bank va premia copiii nascuti in data de 24 noiembrie 2019.

Ce premii primesc copiii?

Fiecare copil va primi echivalentul in lei a sumei brute de 155 euro, care va fi acordata pe un Visa emis pe numele parintelui, din care impozitul de 10% (aplicat diferentei dintre valoarea in lei calculata la cursul BNR din ziua efectuarii transferului in contul de si suma neimpozabila de 600 lei) urmeaza sa fie retinut/ declarat si platit de banca.

Cine poate participa?

La campania desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei pot participa persoanele fizice, inclusiv salariati ai bancii, cu varsta minima de 18 ani, avand domiciliul/ resedinta in Romania, carora li se naste unul sau mai multi copii in data 24 noiembrie 2019. Acestia vor prezenta bancii dovada nasterii copilului/copiilor, respectiv certificatul de nastere si isi vor da acordul sa semneze documentatia bancii in vederea deschiderii unui cont cu de debit Visa atasat, in cazul in care nu detin deja aceste produse.

Atentie! Se acorda un singur premiu pentru fiecare nou nascut, indiferent de parintele care face dovada nasterii copilului.

Ce conditii trebuie indeplinite pentru a intra in posesia premiului in bani?

Persoana care are dreptul legal sa reprezinte minorul sau care incuviinteaza in prealabil actele juridice incheiate de minorul cu capacitate de exercitiu restransa, in calitatea sa de parinte/ tutore, respectiv cel care face dovada nasterii copilului/copiilor, va trebui sa indeplineasca anumite conditii:
  • Sa se prezinte in perioada desfasurarii campaniei in una din unitatile bancii cu documentul doveditor al nasterii copilului/copiilor in data de 24 noiembrie 2019 (certificatul de nastere) si documentul sau de identificare (CI/ BI). In cazul tutorelui, acesta va prezenta hotararea instantei de tutela, sau a autoritatii tutelare, prin care a fost numit tutore;
  • Sa completeze documentatia necesara in vederea deschiderii unui cont cu de debit Visa atasat (in cazul in care nu detine deja aceste produse) sau sa puna la dispozitia unitatii bancare informatiile cu privire la contul de Visa pe care il detine si pe care urmeaza sa se vireze suma de bani (in cazul in care detine un Visa).
Atentie!

Cardul emis pe numele parintelui se poate ridica de la banca dupa data instintarii de catre banca.

Daca parintele este deja client al bancii si detine un de debit Visa, suma se va vira pe respectiv.

In cat timp se vor primi banii?

Conform Regulamentului prezentat pe site-ul CEC, premiile in bani vor fi acordate sub forma de virament bancar in contul cardului de debit Visa astfel:
  • in cazul cardurilor nou emise in termen de maximum 7 zile lucratoare de la activarea cardului de catre titular;
  • in cazul clientilor care detin deja de debit Visa in maximum 7 zile lucratoare de la primirea documentelor care fac dovada nasterii copilului/copiilor.
Atentie! Pentru prima luna, banca va suporta cheltuielile legate de emiterea cardului, impozitul datorat si comisionul de administrare .