Incepand cu 09.10.2018, produsului de creditare oferit de Viva Credit, Credit Pana la Salariu ®, i-au fost aduse cateva imbunatatiri.

Daca initial a fost ca conceput ca un pe termen scurt, de 30 de zile, acum Creditul Pana la Salariu ® a devenit o linie de pe maxim 5 ani, din care solicitantul creditului poate retrage bani la nevoie, iar dupa ce sunt rambursati, vor fi din nou disponibili in contul clientului.

Creditul poate fi accesat de pe FinZoom.ro (http://www.finzoom.ro/continut/Viva_Credit-Credite_Rapide-Creditul_pana_la_Salariu), apasand butonul "APLICA", iar in 15 minute se primeste raspunsul si in 2 ore, suma solicitata intra in contul clientului (maxim 2.000 lei).

Iata ce trebuie sa stii despre acest produs de creditare:
  • Atat timp cat nu retragi bani, nu te costa nimic! 
  • Ca sa retragi bani, trebui sa aleagi din contul de client Viva Credit® suma suma ce o vrei transferata, dar poti face acest lucru si prin telefon sau email.
  • La , cand e stabilita scadenta, platesti inapoi doar suma pe care ai retras-o si acumulata pana in acel moment.
  • Daca la scadenta nu ai toti banii, poti da inapoi doar o parte, cel putin 10% din cat ai utilizat, plus aferenta.
  • Banii pe care i-ai rambursat vor fi iar disponibili in contul de client si ii poti retrage cand ai nevoie.
Viva Credit anunta ca perioada de creditare va fi extinsa la 5 ani, pentru a oferi libertate clientului de a retrage bani oricand are nevoie, in plus rambursarea anticipata este in continuare fara comision sau costuri suplimentare.

In plus, expresia "0% la primul !", va fi inlocuita de "0% in primele 30 de zile".

"De exemplu, daca un client imprumuta astazi 1.000 lei, trage toata suma si plateste 1.000 lei pana pe 12 noiembrie 2018, atunci costul va fi 0, iar suma totala de rambursat va fi 1.000 lei. Dupa aceasta data, va fi considerat client existent si i se va aplica ca in cazul vechiului Credit Pana la Salariu. Nu se aplica pentru primele 30 de zile, chiar daca nu ramburseaza la timp. Dobanda incepe sa se calculeze incepand cu ziua 31", au declarat reprezentantii Viva Credit.