Paraluta, mascota FinZoom.ro, te invita la primul targ imobiliar din acest an, sa-ti arate cum sa economisesti timp si bani, comparand creditele ipotecare si Prima casa de la toate bancile din Romania.

Ajuns la a sasea editie, Salonul Imobiliar Bucuresti, la inceputul lunii martie, isi deschide portile bucurestenilor aflati in cautarea unei locuinte.

De martisor, vrei sa transformi o casa in acasa? Atunci, esti asteptat la cel mai mare targ de profil din tara, pentru a-ti gasi locuinta perfecta.

In perioada 1-3 martie, te poti intalni si cu FinZoom.ro (comparator de produse si servicii bancare) dar si cu Paraluta, mascota noastra, care iti va oferi informatii utile si necesare pentru momentul in care vei lua decizia sa contractezi un pentru locuinta mult visata.

Compara pe FinZoom.ro, creditele ipotecare de la toate bancile din Romania

Spre exemplu, pentru un credit ipotecar de 70.000 euro (echivalent in lei), pe o perioada de 30 de ani, vei avea de achitat o rata intre 1.844 lei si 2.634 lei.

TOP 5 CREDITE IPOTECARE

(70.000 euro / 30 de ani)

Banca Produs DAE Rata lunara
OTP Bank Credit ipotecar de achizitii 5.40% 1.844 lei
Raiffeisen Bank Casa Ta Verde 5.71% 1.900 lei
Credit Agricole Credit Achizitie Imobil 5.81% 1.940 lei
CEC Bank Credit Ipotecar cu card 5.88% 1.968 lei
First Bank Creditul Proprietar 5.95% 1.948 lei
Sursa: www.FinZoom.ro/credite/ipotecare/

Fie ca esti in cautarea unei garsoniere, fie a unui apartament spatios, poti alege din 100 de proiecte imobiliare, ale celor mai importanti dezvoltatori.


In plus, participarea la acest eveniment iti aduce cele mai bune oferte la inceput de an, dar si suficiente bonusuri pregatite de catre dezvoltatori, precum: locuri de parcare, mobilier pentru toata casa si chiar taxe notariale incluse.

Detalii despre acces si programul targului, gasiti aici.