Daca peste tot auzim despre reduceri de Black Friday, este important sa stiti ca si bancile vin cu oferte tentante pentru clientii lor. Anul acesta mai multe banci si-au anuntat ofertele pregatite pentru Black Friday. Iata care sunt acestea:

Unicredit Bank vine cu trei oferte pentru clientii sai:

1) Contul cu costuri pe viata

Oferta "Contul curent cu costuri pe viata" este valabila pentru primii 1.000 de aplicanti, exclusiv online, persoane fizice care nu detin si nu au detinut un cont curent la UniCredit Bank inainte de 15.11.2019.

Pe intreaga perioada contractuala comisionul este 0 pentru urmatoarele operatiuni:
 • deschidere, administrare lunara si inchidere pentru un cont curent in Lei, EUR si USD
 • administrare lunara pentru un de debit principal Visa Classic
 • plati prin Online Banking si Mobile Banking (se aplica inclusiv pentru platile initiate prin Prestatori de servicii de plata terti de initiere a platii), plati la ghiseu efectuate in Lei (inclusiv comision Sent/ReGIS) si plati in EUR si USD (inclusiv comision plata in regim de urgenta)
 • retrageri de numerar in Lei, EUR si USD la ghiseele UniCredit Bank
 • depuneri de numerar in Lei, EUR si USD in contul clientului la ghiseele UniCredit Bank
 • retrageri de numerar si interogare sold la ATM-urile bancii, in reteaua Grupului UniCredit din strainatate, in reteaua Euronet din Romania si in reteaua altor banci din Romania si strainatate prin intermediul cardului de debit principal Visa Classic
 • debitare directa intrabancara si interbancara
 • activare si administrare Online Banking si Mobile Banking
 • Info SMS
In plus, daca optati pentru aceasta oferta, prin Happy Hour Exchange Rate, puteti face schimb valutar la cursul publicat de BNR utilizand Online si Mobile Banking, in limita 1.000 EUR/zi si puteti primi bani inapoi pentru plata facturilor de utilitati - 10 Lei lunar pentru minimum 3 facturi platite/luna prin Online, Mobile Banking si Debitare directa.

Update: Unicredit Bank a marit numarul de conturi curente cu costuri pe viata de la 1000 la 3000 de aplicatii. Cu toate acestea numarul a fost insuficient (la sfarsitul zilei de 15 noiembrie toate aceste oferte erau epuizate).

2) Cadou de 200 lei de Black Friday

Primii 200 de aplicanti pentru un UniCreditCard Premium sau UniCreditCard Principal primesc 200 LEI in puncte de loialitate (1 punct = 1 Leu). Punctele de loialitate "UniCredit" vor fi acordate pe , in maxim 30 de zile calendaristice de la aprobarea produsului financiar.

3) Dobanda fixa pe toata perioada la creditul de realizari personale in lei

Creditul de realizari personale/ Creditul de refinantare in lei ofera primilor 200 de participanti care aplica pentru acest produs o promotionala fixa de 6.99%/an, indiferent de scopul creditului (nevoi personale sau refinantarea unui la o alta institutie financiara) si suma solicitata, fata de oferta standard.

Oferta de de 6,99%/an aplicabila creditului este valabila atat pentru clientii care vireaza venituri intr-un cont curent deschis la UniCredit Bank, dar si pentru clientii noi, impreuna cu asigurare de viata cu prima unica finantata (de 0,15% din valoarea creditului inmultit cu perioada de creditare). Asigurarea de viata este emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

Imprumuturile pot fi intre 1.500 si 100.000 de lei cu fixa de 6,99%/an pe toata perioada creditului, iar termenul de rambursare este pana la 5 ani.

Campania se va desfasura in data de 15.11.2019, interval orar 09:00-17:00.

"Cele mai ieftine imprumuturi"

Banca Transilvania a stabilit in acest an ca data a campaniei de shopping bancar online BANK Friday ziua de 15 noiembrie in intervalul orar 9.00 – 23.59.

Clientii pot lua un pentru destinatii dintre cele mai diverse: amenajarea locuintei, achizitionare autoturism, alte proiecte personale.

BT vine cu discounturi si pentru clientii BT Italia, la creditul de consum in euro si la creditul imobiliar/ipotecar. Pe langa avantajoasa, comisionul de analiza si taxa de evaluare sunt .

In urma cu cateva zile banca a anuntat o oferta legata de leasing: "Noutatea cu care BT vine in acest an de BANK Friday este oferta de leasing cu 0%, comision lunar de gestiune pentru 50 de autoturisme full electrice noi si asigurare la cota preferentiala de 2,5%. Finantarea se deruleaza prin BT Leasing, cu avans de 20%-50% pentru autovehicule full electrice noi de la dealer autorizat si o perioada de finantare de pana la 3 ani. Oferta este atat pentru companii, cat si persoanele fizice."

BANK Friday 2019 va aduce si alte reduceri atat la , cat si la produse BT. Vor fi si alte oferte interesante, cum este cea pentru autoturismele full electrice.

Puteti aplica online la creditele de nevoi personale sau creditele ipotecare ale Bancii Transilvania.

Dobanda promotionala de Black Friday, intre 11-15 noiembrie 2019

ING Bank a anuntat ca in perioada 11-15 noiembrie are o oferta avantajoasa de Black Friday la creditul de nevoi personale: dobanzi reduse cu 2 pp. Detalii despe noile dobanzi gasiti in: ING Bank are o oferta la credite de Black Friday.

Zen Friday aduce beneficii la si credite

BRD vine cu o campanie denumita "Zen Friday". Produsele/serviciile care vor intra in aceasta campanie de Black Friday sunt:
 • Cardurile de Credit BRD Mastercard Standard si Mastercard Gold – 1000 de (Comision de administrare card: 0 in primul an)
 • Creditele de consum Expresso in Lei – 1500 de (Dobanda fixa: 6,99%, pentru peste 35.000 lei, fara conditii suplimentare legate de incasarea veniturilor in contul curent BRD)
 • Creditul La Casa Mea – 150 de (Comision de analiza dosar zero; Acordarea unui discount de 22% la cota standard de asigurare de viata, reprezentand o scadere a cotei de asigurare de la 0.045% / luna la 0.035% / luna)
 • Creditul Habitat – 150 de (Comision de analiza dosar zero; acordarea unui discount de 22% la cota standard de asigurare de viata, reprezentand o scadere a cotei de asigurare de la 0.045% / luna la 0.035% / luna);
 • Pachetul Zen Friday – Antreprenor Optimist Standard – 100 pachete (Comision de administrare lunara pachet de 0 lei/luna pana la sfarsitul lunii iunie 2020 (incepand cu data 01.07.2020 comisionul de administrare lunara pachet va trece automat pe tarif standard), conform si Ghidului de Tarife si Comisioane Persoane Juridice disponibil la orice unitate BRD).
Campania se va desfasura intre data de 15.11.2019 si data de 17.11.2019.

Prezentul articol va fi completat si cu alte oferte, pe masura ce acestea vor fi anuntate de catre banci.

Update: Black Friday aduce beneficii la carduri, credite sau fonduri de investitii pana pe 22 noiembrie