Desi mai este foarte putin pana la sfarsitul anului, bancile inca au oferte pentru cei care vor sa apeleze la serviciile bancare pentru contractarea unui sau constituirea unui depozit.

Sa vorbim despre acestea!

La Alpha Bank, in perioada 08 noiembrie 2018 – 31 ianuarie 2019, orice persoana fizica care contracteaza Pachetul Alpha Rapid + Card de Credit, alcatuit dintr-un de consum pentru nevoi personale, fara garantie imobiliara, Alpha Rapid cu variabila si Card de Credit (AlphaCard Visa Credit, Alpha Mastercard Credit, AlphaCard Visa Gold), si care indeplineste cumulativ conditiile de validitate si eligibilitate prevazute in Regulamentul Campaniei promotionale beneficiaza de urmatoarea oferta:
  • reducere de 2 puncte procentuale a marjei de dobanda 
  • 0 lei taxa de emitere a cardului principal 
  • 10.000 puncte de loialitate Alpha Shop cadou pentru cardul de principal, acordate dupa prima tranzactie la comercianti realizata cu cardul de . Nu pot beneficia de cele 10.000 de puncte de loialitate Alpha Shop, clientii care au luat in pachet cardul AlphaCard Visa Gold in euro.
Atentie! Discount-ul acordat va fi valabil pe perioada cat cardul de este activ. In cazul inchiderii cardului de se va reveni la costul standard, de la momentul semnarii contractului de Alpha Rapid.

"Primeste puncte Alpha Shop pentru un nou" este o alta campanie lansata de Alpha Bank la data de 08.11.2018 ora 09:00 si se va desfasura pana la data de 31.12.2018 ora 17:00. Se adreseaza tuturor persoanelor fizice, clienti existenti sau noi Alpha Bank care aplica pentru un de principal (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold RON sau Alpha Mastercard Credit), in unitatile Alpha Bank Romania si efectueaza minim o tranzactie la comercianti pana la data de 31 ianuarie 2019 ora 23:59.

La CEC Bank, participantii persoane fizice trebuie sa achizitioneze in perioada 21 septembrie - 31 decembrie a.c. un de Mastercard sau sa detina deja un de Mastercard de la CEC Bank si sa efectueze, in perioada campaniei, cel putin o tranzactie de minimum 300 de lei cu acel , la comerciantii care accepta o astfel de modalitate de plata pe teritoriul Romaniei si/ sau in strainatate, pentru a participa la tragerea la sorti cu premii, constand in vouchere valorice eMAG.

Atentie! Prin "tranzactie" se intelege tranzactia efectuata la punctele de vanzare – POS sau online, decontata si inregistrata in cont si nu tranzactie de retragere de numerar efectuata la ATM/ EPOS.

Promotii la depozite

La Garanti Bank exista o promotie care se adreseaza persoanelor fizice cu varsta minima pentru participare de 18 ani, care pot fi clienti sau non-clienti ai Garanti Bank S.A. la momentul initierii campaniei si care constituie depozite la termen cu nou aduse in Banca in perioada campaniei.

Se acorda bonus de aplicat peste standard specifica maturitatii depozitului nou constituit in RON. Dobanda la constituirea acestui depozit poate ajunge pana la 3,60% la 6 luni si pana la 4% la 12 luni.

La OTP Bank constituirea un depozit aniversar la termen in perioada 01 – 31 decembrie, atat prin intermediul OTPdirekt - Contact Center, cat si prin intermediul retelei teritoriale OTP Bank Romania aduce +0,10% la .

Compara produsul aflat in promotie cu toate produsele din piata pe Finzoom.ro si vezi care este castigul pe care il poti obtine dintr-un depozit.

Unicredit Bank are o promotie la depozitele la termen pe 6 luni in lei, oferind o de 3,5% pe an. Campania a inceput la 19 Iulie 2018 si se va finaliza in data de 31 Decembrie 2018, adresandu-se persoanelor fizice care detin cel putin un cont curent in lei si un cont de depozit in lei, deschise la UniCredit.

Caracteristicile depozitelor la termen incluse in Campanie sunt:
  • Depozite la termen in lei constituite pe o perioada de 6 luni utilizand aplicatiile de Online Banking sau Mobile Banking; 
  • Depozitele sunt constituite prima data in perioada desfasurarii Campaniei si au o valoare de minim 10.000 lei; 
  • La data maturitatii depozitele vor fi prelungite automat cu in vigoare pentru categoria de depozit de la momentul scadentei; 
Oferte la Credite

Banca Transilvania are o promotie la creditul de nevoi personale. Astfel, daca aveti deja unul sau mai multe la o alta banca, pana la 31 decembrie, puteti beneficia de oferta de refinantare. Dobanda fixa este mai mica cu pana la 2.25%. Comisionul de analiza la dosarul de este zero.

Atentie! In perioada ofertei (01 iulie - 31 decembrie), valoarea dobanzii fixe este mai mica cu 0,75% pentru un produs refinantat, cu 1,5% mai mica pentru 2 produse si cu 2,25% mai mica pentru 3 sau mai multe produse refinantate des la alte banci.

Patria Bank are o promotie la creditul ipotecar Patria Acasa Pana la 31.12.2018, comisionul de analiza dosar este redus de la 900 lei/ 200 euro la 0 lei/euro.

Compara toate creditele ipotecare pe Finzoom.ro si vezi cat de avantajoase sunt aceste pomotii.