Sarbatorile sunt un bun prilej pentru a oferi cadouri persoanelor dragi din viata ta. Poti obtine trafic de internet sau minute nationale nelimitate pentru a tine legatura cu prietenii sau familia ta.

Astfel, companiile de telecomunicatii, in perioada sarbatorilor de iarna aduc pe piata promotii la toate serviciile ce le comercializeaza.

Compara serviciile de telecomunicatii pe FinZoom la categoria Servicii si descopera promotiile active la sectiunea Promotii.

Orange

De exemplu, la Orange daca activezi sau prelungesti cel putin doua abonamente Orange Me si un abonament Orange Net in perioada 24 noiembrie 2015 – 10 ianuarie 2016 (cu posibilitate de prelungire), pentru fiecare dintre numerele de voce primesti nelimitat minute nationale sau 1 GB trafic de internet.

In plus, ai telefoane si tablete de la 0 euro si dublul traficului de internet inclus in abonamentul Orange Net.

Primesti cadou unul dintre cele 3 accesorii gratuite: un selfie stick, o boxa wireless sau un incarcator de calatorie ce se acorda automat in momentul in care se creeaza un pachet Orange Family.

Daca ai deja un pachet Orange Family, activat anterior perioadei ofertei, primesti accesoriul cadou in cazul in care prelungesti unul dintre abonamentele existente in pachet sau daca activezi un nou abonament Orange.

In perioada 30 octombrie – 11 ianuarie 2016 pentru persoanele cu dizabilitati senzoriale Orange are o oferta speciala ce include un telefon cu functii adaptate pentru persoanele cu dizabilitati senzoriale, minute nelimitate in retea si internet pe mobil la viteze 4G, la abonamentul Orange Me 12 pe o perioada de 2 ani.

Daca ai deficiente auditive, de vorbire sau de vedere si ai un certificat de incadrare in gradele de handicap 3 - auditiv sau 4 - vizual, poti alege Orange Me 4 (recomandat pentru dizabilitati auditive) sau Orange Me 2 (recomandat pentru dizabilitati vizuale).

Inca o veste minunata de la Digi!

Vino cu numarul tau la Digi Mobil pana la 31 decembrie si primesti smarphone-uri la preturi de sarbatoare, unele chiar gratis, si 6 luni reducere de 50% la abonament.

Beneficiezi de sute de minute nationale si internationale incluse sau minute nelimitate, gama variata de smartphone-uri in 12 fara si unele chiar gratuite si internet fara limitare a traficului la viteza maxima pentru reteaua 4G, pana la 31 decembrie 2015.

Utilizeaza tau MasterCard sau Maestro pentru plata online a facturii Digi in perioada 23 noiembrie 2015 - 28 februarie 2016 si poti castiga unul dintre cele 45 smartphone-uri HTC M9+ si LG L Fino si primesti automat o reducere de 5% (maxim 8 RON) din valoarea primei plati online a facturilor Digi cu tau MasterCard sau Maestro.

Telekom

Daca activeazi/prelungesti un abonament de internet, primesti pe loc dublu trafic de date in primele 3 luni.

Bonus de 1 GB de net 4G lunar, pe viata la abonament pentru tine si fiecare membru al familiei.

Oferta valabila doar in magazine, pana la data de 15 ianuarie 2016, cu posibilitatea de prelungire.

Daca ai activa pe cont una dintre extraoptiunile Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L sau Extra XL, fiecare Weekend e GigaWeekend. Pana la data de 31 decembrie 2015 activeaza-ti in fiecare sfarsit de saptamana, gratuit, 1 GB trafic de date.

Doar pentru pachetele achizitionate online beneficiezi de reducere 100%, in primele 2 luni, iar in lunile 3-6 beneficiezi de serviciul de Televiziune gratuit.

Prin Oferta de Iarna primesti bonus lunar cate un 1GB internet mobil la viteza 4G, pe viata, la orice abonament achizitionat impreuna cu un telefon mobil. Bonusul se aplica pentru toate numerele active de pe contul tau.

Orice abonament de mobil ai alege, primesti cadou pachetul TV Online Complet in primele 6 luni.

Vodafone

In perioada 04.12.2015 - 05.01.2016 la Vodafone daca achizitionezi orice telefon cu abonament din magazinul online sau aplicatia MyVodafone poti castiga o tableta.

Totodata aplicatia MyVodafone iti poate aduce un Samsung Galaxy S6.

Primesti tableta cadou si smartphone cu net nelimitat pentru ofertele SUPER RED incheiate pe 2 ani, oferta este valabila pana la 31 decembrie 2015, in limita stocului disponibil.

Activeaza factura electronica pana la 31.01.2016 si poti castiga un Samsung Galaxy S5 Neo.

In aceasta iarna, iti poti lua telefon la Cartela Vodafone, in orice retea esti! Pentru orice apel primit, acumulezi NET si Credit-Telefon pentru un telefon nou.

Abonament pentru persoane cu dizabilitati vizuale – 2€/luna si pentru persoane cu dizabilitati auditive si/sau de vorbire – 4€/luna.

UPC

Pretul pachetelor UPC este redus la jumatate in primele 3 luni.

De exemplu, pretul pachetului Plus este de 39,5 lei/luna in primele 3 luni de contract si 79 lei/luna, incepand cu luna a 4-a de contract.

Optiunile oferite cadou (pachetul Cinema sau upgrade-ul gratuit la internet 500 Mbps) si oferta speciala (ambele optiuni la pretul de 10 lei) sunt disponibile pe perioada contractuala de 24 de luni, pentru pachete de 2 sau 3 servicii UPC, a caror valoare depaseste 69 lei/luna.

Oferta este valabila pana la 10.01.2016 si se adreseaza clientilor noi, care incheie contracte de furnizare de servicii de telecomunicatii (internet 200 Mbps, televiziune, telefonie) cu o valoare lunara minima de 69 de lei, pe o perioada minima contractuala de 24 de luni.

Compara serviciile de telecomunicatii pe FinZoom la categoria Servicii si descopera promotiile active la sectiunea Promotii.