V-ati gandit ca puteti beneficia in fiecare zi de euro la cursul BNR ?

Acest lucru este acum posibil la UniCredit Bank, unde timp de un an de zile (in perioada 21.08.2017- 21.08.2018), prin intermediul Happy Hour Exchange Rate persoanele fizice, titularii conturilor curente deschise la UniCredit Bank care au solicitat serviciul Mobile Banking sau Online Banking ori imputernicitii pe cont ai acestora, respectiv reprezentantii legali ai minorilor, titulari ai contului curent Junior, pot beneficia de operatiuni de schimb valuar la cursul de schimb BNR.

"Am creat aceasta oferta de produs pornind de la o analiza si o segmentare atenta a pietei din Romania deoarece ne dorim sa raspundem cat mai bine nevoilor clientilor nostri si sa inovam constant, astfel incat interactiunea lor cu sa fie cat mai usoara", a declarat Sorin Dragulin, Director Produse si Segmente Retail in cadrul UniCredit Bank.

Care sunt conditiile?

Puteti sa faceti o conversie valutara din lei in euro sau dolari utilizand Mobile Banking sau Online Banking, de luni pana vineri intre 13:15 - 14:15, la cursul de schimb anuntat de BNR in ziua tranzactiei, imediat dupa ora 13:00.

Atentie!
  • Cursul BNR se va aplica pentru o singura operatiune de schimb valutar/zi, in limita a maxim 1.000 Euro pe tranzactie, in intervalul orar mentionat (echivalent in EUR la cursul de schimb BNR a sumei aferente schimbului valutar). 
  • In cazul instructarii unei tranzactii de schimb valutar care depaseste contravaloarea sumei de 1.000 EUR/tranzactie (echivalent in EUR la cursul de schimb BNR) se va aplica cursul de schimb practicat de UniCredit Bank de la momentul efectuarii schimbului valutar pentru intreaga suma a tranzactiei instructate.
Ce este Genius Cont si care sunt beneficiile?

Cu GeniusCont (contul de in lei) in cazul indeplinirii conditiilor de eligibilitate de varsta/sume incasate sau economii-investitii/accesare lunara Mobile Banking, Online Banking sau Info SMS, comisioanele sunt zero.

Nr. Crt.Denumire produsConditiiBeneficii
1GeniusCont JuniorVarsta: 14-18 anigratuit de debit Visa Electron/MasterCard Standard
2 Genius iContVarsta: 18-24 ani
*Utilizeaza Online B@nking/Mobile B@nking (minim o logare/luna in aplicatie) sau serviciul Info SMS
gratuit de debit Visa Electron/MasterCard Standard
3GeniusCont ClasicIncaseaza lunar in contul curent venituri de minim 700 lei (echivalent in valuta)
* Utilizeaza Online B@nking/Mobile B@nking (minim o logare/luna in aplicatie) sau serviciul Info SMS
gratuit de debit Visa Electron/MasterCard Standard/Visa Classic
4GeniusCont Pensionar Incaseaza lunar pensia in contul curent gratuit de debit Visa Electron/MasterCard Standard/Visa Classic
5GeniusCont GoldIncaseaza lunar in contul curent  venituri de minim 5.000 LEI (echiv. valuta) SAU detine minim
200.000 lei (echiv. valuta) in economii si investitii
*Utilizeaza Online B@nking/Mobile B@nking (minim o logare/luna in aplicatie) sau serviciul Info SMS
gratuit de debit Visa Electron/MasterCard Standard/Visa Classic/Visa Gold
6GeniusCont PlatinumIncaseaza lunar in contul curent venituri de minim 20.000 lei (echiv. valuta) SAU detine minim
900.000 lei (echiv. valuta) in economii si investitii
* Utilizeaza Online B@nking/Mobile B@nking (minim o logare/luna in aplicatie) sau serviciul Info SMS
gratuit de debit Visa Electron/MasterCard Standard/Visa Classic/Visa Gold/MasterCard Platinum

Pentru toate cardurile de debit emise retragerea de numerar la ATM in reteaua Grupului UniCredit (din Romania si strainatate), in reteaua Euronet din Romania si in reteaua altor banci din Romania precum si interogarea soldului in reteaua Grupului UniCredit (din Romania si strainatate) si Euronet din Romania va fi 0.

Bani inapoi pentru plata facturilor de utilitati

Clientii primesc "Bani inapoi pentru plata facturilor de utilitati" din operatiunile realizate prin serviciul Mobile Banking sau Online Banking sau Debit Direct in intervalul unei luni catre furnizori de utilitati agreati de catre UniCredit Bank.

Pentru plata a minim 3 facturi de utilitati/luna din orice cont curent deschis la pe numele lor clientii vor fi recompensati cu un premiu in cuantum net de 3 lei lunar. Contravaloarea premiului va fi virata intr-unul din conturile curente in lei in maximum 5 zile lucratoare de la data efectuarii platii celei de-a treia facturi de utilitati.