Recent intrata pe piata, Alior Bank in parteneriat cu Telekom au adus clientilor sai produse si servicii ce sunt in general comercializate de banci.

De ce produse si servicii poti beneficia?

Clientii isi pot deschide un cont curent cu zero costuri, carduri de debit, depozite si conturi de economii. In plus poti opta si pentru serviciul de schimb valutar, actualizat in timp real, iar pana la 30 aprilie, daca gasesti un curs valutar mai bun la alta banca, primesti inapoi de doua ori diferenta.

Incepand cu aceasta luna clientii pot accesa si un de nevoi personale sau refinantare, pe maxim 5 ani, unde suma imprumuta ajunge la maxim 100.000 lei.

Dobanda porneste de la 6,99%, este variabila, formata din ROBOR 3M + Marja fixa pe toata durata contractului. Marja fixa este stabilita individual in functie de profilul de risc si istoricul de plata al clientului la alte .

Pentru un astfel de vei plati comision de analiza dosar de 190 lei si comision de administrare cont curent, 3 lei / luna sau chiar zero daca se incaseaza in cont cel putin 650 lei.

TOP 3 Credite de nevoi personale – 70.000 lei / 5 ani

Banca

Produs

DAE

Rata lunara

Alior Bank – Telekom

Credit de nevoi personale

7,44%

1.388 lei

Bancpost

Creditul Nume Prenume - B.Digital

8,30%

1.420 lei

Garanti Bank

Virare venit - Credit de nevoi personale

8,38%

1.418 lei

*in calcul au fost introduse si creditele cu virare venit
Sursa: www.FinZoom.ro

Vezi toate rezultatele cautarii pe FinZoom.ro