Piata de servicii bancare a evoluat in ultima perioada, romanii putand sa-si deschida un cont de oriunde s-ar afla, in scurt timp si fara a fi nevoie sa mai treaca pe la banca.

De curand Telekom a adus pe piata produse si servicii bancare oferite in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online si vor fi introduse si in magazinele Telekom si Germanos.

Astfel, prin intermediul Telekom Banking clientii isi pot deschide conturi curente (lei, euro, usd si gbp), conturi de economii, de debit (lei si valuta) si depozite.

Produsele sunt similare celor oferite de bancile aflate pe piata din Romania, exceptie facand modul prin care sunt deschise conturile curente. Clientii isi pot deschide un cont curent pe loc in magazinele Telekom si Germanos, prin intermediul Contact Center Telekom Banking sau prin aplicatia de Mobile Banking, lasand datele de contact, urmand ca a primi gratuit in maximum 4 zile documentele prin curier pentru a le semna.

Compara pe FinZoom.ro la Sectiunea Conturi Curente.

Costuri zero la operatiuni

Conturile bancare au costuri zero de deschidere, administrare si inchidere, iar cardurile de debit iti permit sa retragi numerar fara costuri de la orice bancomat din tara sau strainatate.

Compara pe FinZoom.ro la Sectiunea Carduri de Debit.

Depozitele la termen pot fi constituite pe 1, 3, 6, 12, 24 si 36 de luni si pot fi deschise in lei, euro, dolari si lire sterline. Costul depozitului este zero, acumulata fiind mutata la finalul perioadei de economisire in contul curent, care la randul lui nu este purtator de comisioane.

Vezi ce iti ofera depozitele la termen comparand pe FinZoom.roSursa: Telekom Banking

Ce iti ofera un astfel de depozit?

Facand un calcul pentru suma de 1.000 de lei economisita pe o perioada de 12 luni, castigul clientului va fi de putin peste 10 lei.

Banca Produs Castig Real
TBI Bank Depozit Online 23,52 lei
Marfin Bank Marfin Flexi
14,37 lei
Libra Internet Bank Online - depozit 13,54 lei
Alior Bank – Telekom Depozit la termen 10,08 lei
Sursa: http://www.finzoom.ro/depozite/la-termen/