Primul concurs de tranzactionare din mediul real organizat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) se apropie de final. Cu trei zile inainte de terminarea concursului de tranzactionare "Condus de randament", primii participanti care au indeplinit conditia minima de a inregistra cumparari de actiuni de minim 30.000 de lei au ajuns la randamente semnificative ale portofoliilor, de peste 26%, in ultimele patru luni.

Prima pozitie pentru castigarea marelui premiu, un SUV Dacia Duster, este intens disputata. Investitorul de pe primul loc a ajuns la un de 26,72%, iar cel de pe locul second la unul de 26,71%, potrivit datelor afisate pe site-ul concursului www.condusderandament.ro, calculate pana la data de 10 februarie. Investitorul aflat pe locul al treilea in clasament a inregistrat si el un de 26%.

De altfel, top 10 in functie de randamente este incheiat de un investitor care inregistreaza un plus de 15,85%, in timp ce top 20 se incheie cu randamente de 12,71%.

Primul concurs de tranzactionare din mediul real organizat de Bursa de Valori Bucuresti a inceput pe 17 octombrie 2016 si se va incheia pe 17 februarie 2017. "Condus de randament" este o competitie si o campanie educationala pentru cei interesati de si sa afle mai multe informatii si sa isi testeze abilitatile pe piata de . Partenerul principal este Raiffeisen Bank, iar marele premiu este un autoturism Dacia Duster. Premiul al doilea consta intr-un voucher de in valoare de 3.000 de euro, oferit de eMAG, iar premiul pentru locul al treilea consta intr-o vacanta premium de 5 zile in Romania, din partea Happy Tour. In plus, zeci de alte premii vor fi acordate participantilor la concurs. Gala de premiere va avea loc pe 7 martie.

Sursa: BVB