Acordul extinde oferta de continut educational Saxo Bank

Saxo Bank, specialistul in si tranzactionarea online multi-asset, si CME Group, proprietarul celei mai mari si diverse platforme de derivative din lume, au semnat azi un acord prin care continutul educational al CME Group va fi disponibil pe platformele Saxo Bank pentru toata baza de clienti.

Futures Institute – o platforma proprietara CME Group – lucreaza cu parteneri din industrie din lumea intreaga pentru a produce si distribui materiale educationale de top, cu scopul de a extinde sursele de informatii de calitate pentru cei care tranzactioneaza futures. Pentru a se asigura ca investitorii inteleg deopotriva riscurile si beneficiile tranzactionarii de futures, CME Group ofera o gama ampla de strategii, de la cele de baza, pana la cele destinate investitorilor experimentati.

Patrice Henault, Head of Futures si Listed Options la Saxo Bank, a declarat: "Saxo Bank are reputatia unui furnizor de calitate in domeniul educatiei investitorilor. Vrem ca toti clientii nostri sa tranzactioneze la capacitatea si abilitatea lor maxime, motiv pentru care punem un accent deosebit pe extinderea cunostintelor referitoare la gama de intrumente financiare disponibile. Acest parteneriat cu CME Group va extinde oferta de continut educational Saxo Bank".

Mark Omens, Executive Director si Head of Retail Sales la CME Group, a spus: "Reteaua extinsa de clienti Saxo Bank permite CME Group sa angajeze un dialog global cu o varietate semnificativa de traderi, oferindu-le informatii solide, verificate, de pe pietele futures. Futures Institute se concentreaza pe traderii pe de aceste piete si pe efortul de a le furniza resurse si date care ii ajuta sa-si imbunatateasca performanta de tranzactionare. Parteneriatul cu Saxo Bank contribuie la atingerea acestui obiectiv".

Futures Institute al CME Group este o platforma online inovativa pentru educarea traderilor de pe pietele futures, pentru simularea unor tranzactii ipotetice si cercetare de piata. Institutul ofera o combinatie de training live, module interactive, cercetare de piata si simulatoare de tranzactii. Prin site-ul inetractiv www.myfuturesinstitute.com/saxo, participantii invata despre pietele futures si sunt expusi la diverse situatii tranzactionale in care trebuie sa-si foloseasca resursele strategice pentru a gasi rezolvari, totul intr-un mediu care simuleaza pas cu pas o piata reala.

Saxo Bank este lider global in tranzactionarea de produse multi-asset, derivative si cu marje, cu peste 30.000 de instrumente financiare disponibile pe platformele sale. Platformele multi-asset Saxo livreaza solutii de tranzactionare fiabile, competitive si inovative clientilor retail si institutionali.

Sursa: Comunicat Saxo Bank